Brugere kan tilpasse luftstrømmens hastighed og lufttemperatur ved at skifte mellem små knapper på enheden. Der er også en “cool shot” mulighed, som blæser en strøm af kold luft ud for at sætte hår.

Pros

Opdateringer af vedhæftede filer er en stor forbedring i forhold til tidligere modeller

Jeg var midt i at teste en tidligere model af Dyson Airwrap-den første generation– da mærket annoncerede den nye Airwrap Complete. Som et resultat endte jeg med at teste begge (selvom denne anmeldelse i høj grad er fokuseret på den nyere model). Dette endte med at være nyttigt, fordi jeg var i stand til at se, hvor meget af en opgradering anden generation af Airwrap-modellen virkelig er.

I den tidligere Airwrap-model kom enheden med fire krølleløb – to 1,2-tommers tønder (en der satte krøller i den ene retning og en anden, der satte krøller den anden vej) og to 1,6-tommers tønder (samme som 1,2-tommers løb) ) – ud over tilbehøret til føntørrer, børste og rundbørste. Hvis du vil have tønder, der passer til længere hår, skal du købe dem separat. Med denne model kan du købe en enhed, der inkluderer tilbehør, der er egnet til længere hår fra starten.

Ydermere, i den tidligere model, skulle du løsne og bytte vedhæftede filer midtvejs i stylingen, hvis du ville krølle dit hår i en anden retning. Dette endte med at tilføje en masse rod, tid og manuel gymnastik til min hårstyling rutine. I Airwrap Complete er der kun én tønde for hver krøllestørrelse, og alt du skal gøre er forsigtigt at skifte den øverst for at ændre krølleretningen. De andre vedhæftede filer er også blevet opdateret, selvom opdateringerne efter min mening ikke er så mærkbare. Den eneste anden store ændring er den grove tørre vedhæftning, som nu også har en flydende glattere indstilling.

Alle Dyson Airwrap-tilbehør er universelle

Selvom Airwrap Complete kommer med vedhæftede filer, sælger Dyson også vedhæftede filer separat. Hvis du af en eller anden grund skal bruge et nyt tilbehør med en ældre Airwrap-basismodel – eller et ældre tilbehør med den nyere Airwrap Complete – vil du være i stand til at mixe og matche uden problemer. Du kan nemt udskifte vedhæftede filer ved at købe dem enkeltvis online, eller teste de opgraderede vedhæftede filer med din ældre enhed, hvis du allerede har en derhjemme. Det bred tand kam vedhæftning ($40) kan også købes separat, hvis du ikke har købt det krøllede/krøllede sæt, som inkluderer det i stedet for den bløde udglattende børste.

Resultaterne er uforlignelige

Jeg forestiller mig ikke, at jeg nogensinde vil lære at tage en føntørrer og en rund børste til mit hår og gå derfra med et endeligt produkt, der ser endda semi-professionelt ud. Men jeg kan bruge 35 minutter med Airwrap og få et resultat på salonniveau. Airwrap var meget praktisk i hele min bryllupsweekend (som jeg også skrev om her) – jeg stylede mit eget hår til alle de middage, brunch og aktiviteter, vi havde for familie og gæster udenbys, og mine venner var oprigtigt chokeret over, at det ikke blev gjort i en salon.

Cons

Det er dyrt og svært at købe

Havde jeg ikke modtaget produktet til at teste gratis, havde jeg ikke forudset, at jeg skulle retfærdiggøre de 600 $, det koster at købe Airwrap på egen hånd. Hvis jeg havde flere kontanter afsat til udgifter som disse, eller vidste, at jeg ville spare op til en over en periode, kunne jeg lettere overskue mig selv at retfærdiggøre købet.Source link

Categories: Helthy

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.