Det er ingen hemmelighed, at Gisele Bündchen og Tom Bradys ægteskab har været en smule stenet, siden han annoncerede sin afgang tidligere på året, med de seneste nyheder, at parret efter sigende er i separate huse nu. Men nye observationer viser, at deres forhold kan være endnu mere rocket end som så, med mange vidner, der siger, at de så Bündchen hulke ind i sin telefon, mens de var i New York.

Tom Brady, Gisele Bundchen ved ankomster

Relateret historie

Tom Brady og Giselle Bündchen bor angiveligt i separate huse


Om Side seks, supermodellen gik langs Hudson River Park i nærheden af ​​lejligheden, hun og Brady delte, mens de græd ind i hendes telefon. Selvom ingen er sikker på, hvem hun talte med, har der været spekulationer om, at det var Brady. Et vidne sagde: “Gisele gik på egen hånd på West Side og græd ind i sin mobiltelefon.”

Selvom der stadig er håb om, at power-parret vil komme igennem denne barske patch, ser det ikke godt ud for parret. Bündchen har tilsyneladende haft flere samtaler med Brady om at være mere nærværende med hende og deres tre børn, men det har tilsyneladende været ufrugtbart.

Senest gav hun et stærkt interview for Elle hvor hun talte om deres dynamik, og hvordan hun ønsker en forandring. ”Jeg har gjort mit, dvs [to] være der for [Brady]. Jeg flyttede til Boston, og jeg fokuserede på at skabe en kokon og et kærligt miljø for mine børn at vokse op i og være der og støtte ham og hans drømme… “Jeg har en enorm liste over ting, jeg skal gøre, som jeg vil have at gøre. Som 42-årig føler jeg mig mere forbundet med mit formål, og nu bliver det min tur,” sagde hun.

Før du går, skal du klikke her for at se, hvis nettoværdi er højere i disse berømthedspar.
Kanye West, Kim Kardashian

Source link

Categories: Recipe

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.