Har du hørt om Hot Girl Walk? Hvis du ikke har det, så lad mig fortælle dig noget fantastisk: Du behøver ikke at føle dig varm, og du skal heller ikke identificere dig som en pige for at gøre det. Udtrykket, som blev opfundet af TikToker Mia Lind og spredte sig som en steppebrand over internettet i løbet af sidste år, indebærer at gå og have det godt, og det er det hele. Tag dine yndlingsleggings på, et par behagelige sneakers, sæt dit hår tilbage i den Olaplex knold, og ramt jorden, øh, gå.

Du tænker måske, “Er det ikke bare en ‘gåtur’?'” Du er teknisk korrekt – enhver gåtur kan være en Hot Girl Walk – men jeg kan godt lide at tænke på det som en gåtur med attitude. For mig er en Hot Girl Walk en, hvor jeg føler mig sikker, stolt over, at jeg tog mig selv på tur, og som om jeg var i stand til at komme ud af mit hoved med vilje. En afgørende del af at opnå alt det er selvfølgelig musik.

Efter min mening har gåmusik en særlig lyd. Det kan ikke være for langsomt eller for hurtigt. Det burde ikke nødvendigvis give dig lyst til at holde en total dansefest – for så bliver din gåtur måske til en løbetur – men hvis du var til en koncert, hvor der blev spillet musik, ville du gøre en masse hoved -bopping. Det løfter dit humør og giver dig lyst til ikke at blive stille. Nogle gange er det sjovt at lade som om, at din Hot Girl Walk er nede af en landingsbane. Hvilket soundtrack får dig til at spankulere?

For mig er svaret noget, der stort set læner sig op af piget og nutidigt. Det ville ikke være en Hot Girl Walk uden nogle Olivia Rodrigo, for eksempel. Mine valg er en slags mellemskole i naturen – lidt “alt”, men ikke noget avantgarde eller for risque. Det er peppet. Det er let følelsesladet. Det er “mit liv er en rom-com, og dette er åbningsscenen.” Nyd din Hot Girl Walk. Jeg ses på gaden. Lyt til afspilningslisten på Spotify nedenfor, eller fortsæt med at scrolle for at få en komplet liste over numrene.

Indhold

Dette indhold kan også ses på webstedet det stammer fra fra.

Fuld afspilningsliste:

 1. “Feeling OK” af Best Coast
 2. “Something Good Can Work” af Two Door Cinema Club
 3. “I Dreamed We Spoke Again – Louis the Child Remix” af Death Cab for Cutie
 4. “On + Off” af Maggie Rogers
 5. “Dreams” af Fleetwood Mac
 6. “All Night” af Chance the Rapper feat. Knox Fortune
 7. “Problem With It” af Plains
 8. “Summer Girl – Amber Mark Remix” af HAIM
 9. “deja vu” af Olivia Rodrigo
 10. “True Blue” af Mark Ronson feat. Angel Olsen
 11. “Hey Mami” af Sylvan Esso
 12. “Smørblomst” af Hippo Campus
 13. “Wasted” af Tomberlin
 14. “Angel” af Nice as Fuck
 15. “Glasshouses” af Maribou State

Relaterede:Source link

Categories: Helthy

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.