Se, jeg ved, at min køkkensvamp er grim (a 2017 undersøgelse fundet 362 forskellige arter af bakterier, der lever på 14 svampe). Det er derfor Umbra Sling vask caddy er muligvis den mest spændende køkkengadget, jeg har købt i dette kalenderår. For mig er det mere end en praktisk og æstetisk tiltalende svampeholder til køkkenvask (selvom det bestemt også er det). Det er løsningen på ærligt talt år af mit liv brugt med fugtige, skimmelsvampe – og en fugtig, skimmelagtig plet på min vasks bordplade i rustfrit stål. Umbra Sling vask caddien er på ingen måde en kur mod hver eneste svampe-relateret ve, men den får mig til at føle mig lidt bedre ved at bruge min så meget, som jeg gør – og i betragtning af at den har fået mere end 1.400 fem- stjerne kundeanmeldelser på Amazon, det er sikkert at sige, at jeg ikke er den eneste fan.

Sådan fungerer Umbra Sling Sink Caddy

Fremstillet af skridsikker silikone, Umbra Sling fleksible vask caddy består af et let scooped fad med en perforeret bund og en løkke, der passer over de fleste armaturer halse. Den hænger ned mod den bagerste vask og er stor nok til at rumme én køkkensvamp. Da den hænger i luften og har en bund, der muliggør grundig dræning, fungerer den lidt som et tørrestativ til din svamp. Plus, i modsætning til andet vasketilbehør, er den ikke afhængig af en sugekop for at blive oppe, så du behøver ikke bekymre dig om at slå den ned, mens du laver opvask. Det er også meget nemt at rengøre – bare skyl det med sæbevand af og til og lad det tørre.

Hvorfor Umbra Sling er en Game-Changer

Før jeg brugte slyngen, havde jeg en køkkensvampholder, der grundlæggende var designet til fugtopbygning: Det var et fad, der skulle dræne vand ind i et lavere tilsluttet rum, men det tillod ikke nok luftstrøm til, at svampen rent faktisk tørrede. . I stedet ville min svamp forblive fugtig i timevis, selv natten over – hvilket ikke er fantastisk, hvis du vil have en ensartet hygiejnisk svamp. Som SELF tidligere har rapporteret, er køkkensvampe og opvaskeklude fremragende ynglepladser for bakterier, især hvis de er fugtige. At skifte til Sling betød at vågne op til en faktisk tør svamp, takket være de generøse udskæringer langs dens base. Jeg desinficerer stadig mine svampe og udskifter dem med nye regelmæssigt, men slyngen hjælper i det mindste med at forlænge deres levetid.

Hvis jeg skulle nævne en ulempe ved Umbra-slyngen, ville jeg kun ønske, at den var større – eller kan udvides – så den også kunne holde min stegepandescrubber. (Heldigvis har Umbra masser af opvaskestativer, skurebørsteholdere og andre køkkenvaskearrangører og -delere at prøve.) Hvis du føler, at du desinficerer og smider svampe ud i et alarmerende tempo (eller bare vil have et vasktilbehør, der faktisk er lidt sød på en minimalistisk måde), anbefaler jeg varmt Umbra Sling vask caddyen til alle dine behov for at holde svamp og tørre.

Relaterede:Source link

Categories: Helthy

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published.